BORÇ YAPILANDIRMASI BAŞLADI

Belediye Başkanlığımız tarafından vatandaşlarımızın su, emlak, çevre temizlik, ilan reklam ,kira ve vergi borçlarını 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurmaları halinde yeniden yapılandırılıyor.

Vatandaşlarımızın belediyemize olan su, emlak ve vergi borçlarının 7256.sayılı kanunun 2.nci maddesi kapsamında alacakların yeniden yapılandırılmasına başladı.

Belediye Başkanlığımıza borcu olan ve ilgili kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar belediyenin İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne başvurarak borçlarını yapılandırmaları gerekiyor. Peşin ödeme yapılması halinde gecikme faizinin %90 oranında silinmesi imkânının bulunduğu yapılandırma kapsamında borçlar 2 aylık dönemler halinde 6-9-12 ve 18 taksitte ödenebiliyor.

Önceki Can dostlarımızı unutmadık